Danny Broeren

Counsellor & Diëtist

Wie ben ik?

Mijn naam is Danny Broeren, Diëtiste, Counsellor en Leefstijlcoach.

Ik ben gestart in de functie van diëtiste. Vanuit deze functie heb ik gemerkt dat puur en alleen de praktische kant van voedingsadvisering niet voldoende is om jou als client goed te kunnen begeleiden. Emoties, ervaringen, gebeurtenissen met betrekking tot onszelf of onze omgeving hebben invloed op hoe we ons voelen. Dit gevoel en de gedachten daarbij bepalen voor een heel groot gedeelte ons gedrag.

Dus hoe goed we ook op de hoogte zijn van de praktische kennis, zonder een psychisch goede balans lukt het niet om de praktische kennis toe te passen. Dit is voor mij een reden geweest om verder te zoeken en ook kennis en vaardigheden te verkrijgen om ook aan het psychische gedeelte aandacht te kunnen geven.

De start is gemaakt met de scholing Psychische begeleiding bij eet-en gewichtsproblematiek en Motivational Interviewing 1 en 2, daaropvolgend de scholing Cognitieve Gedragstherapie, de opleiding Stress-Counselling van de Stichting Counselling Nederland met als aanvulling de bijscholing Counselling bij eetproblematiek, de opleiding Behandeling van Eetstoornissen en de opleiding tot leefstijlcoach en ACT (Acceptance and Committent Therapy).

Dit heeft mij een goede basis gegeven om ervoor te kiezen als zelfstandig diëtiste, counsellor en leefstijlcoach te starten en zo het beste van deze 3 functies te combineren en een optimale begeleiding te kunnen bieden.

 


De Horik 8, 5807 CJ Oostrum
T 06-12760953
E info@puurcounselling.nl
www.puurcounselling.nl
Kvk: 58727201