Danny Broeren

Counsellor & Diëtist

Wat is Counselling?

Counselling is een niet sturende professionele manier van hulpverlening waarbij jij als persoon centraal staat.

Doormiddel van gespreksvoering worden situaties uit het dagelijks leven besproken. Je zult zelf gaan ontdekken en bepalen welke veranderingen mogelijk en haalbaar zijn en wat je er zelf aan kunt doen om beter met deze situaties en/of problemen om te kunnen gaan.

 

Aan de hand van drie fases wordt richting en structuur geboden binnen de begeleiding:

  • FASE 1: Wat is er aan de hand?
  • FASE 2: Welke oplossingen passen bij mij?
  • FASE 3 : Wat moet ik doen om te krijgen wat ik wil en wat ik nodig heb?

Er wordt op een pure oprechte en eerlijke wijze geluisterd naar wat er in je omgaat. Er wordt begrip getoond voor gevoelens, waarden, keuzes en prioriteiten. Van jou als cliënt wordt verwacht actief mee te werken gedurende de begeleiding, aangezien de counsellor geen oplossingen of adviezen zal aandragen maar je zal ondersteunen om vanuit je eigen kracht zelf een manier te vinden beter met de situatie en/of problemen om te gaan.

 

Voor Wie?

Voor wie? Counselling is een manier van hulpverlening voor ieder die stress ervaart met een gezonde emotionele basis. Iedereen heeft weleens het gevoel last te hebben van stress. We lopen allemaal weleens tegen een situatie aan op het gebied van werk, school, privé etc. die ons in verwarring brengt. Maar soms is of wordt het ons teveel, hebben of krijgen we het gevoel het niet meer te kunnen overzien. We krijgen er "last" van. Deze last (stress) kan zich uiteindelijk gaan uiten in lichamelijke klachten en signalen, psychische en/of emotionele klachten en signalen en/of gedragsmatige klachten en signalen.

Weet dan dat je er niet alleen voor staat!

 


De Horik 8, 5807 CJ Oostrum
T 06-12760953
E info@puurcounselling.nl
www.puurcounselling.nl
Kvk: 58727201