Danny Broeren

Counsellor & Diëtist

Ik wil jullie graag onderstaande ervaringen laten lezen!

Als je de stukken gelezen hebt, snap je hoe blij ik hiermee ben en dat ik super trots ben op "mijn cliënten "  en op het feit dat deze mooie stukken mede over mijn begeleiding gaan!

"Ik ben naar Danny Broeren gegaan omdat ik in de knoop zat met mezelf. Ik ben nog maar 17 jaar. Maar door omstandigheden vanaf dat ik 10 was ben ik steeds dieper in de put geraakt. Ik ben heel veel van mijn zelfvertrouwen kwijtgeraakt. Sindsdien ben ik ook veel aangekomen, hierdoor is mijn zelfbeeld nog slechter geworden. Ik ben een jaar lang naar een diëtiste geweest, maar dit alleen hielp niet voldoende voor mij, zij heeft mij doorverwezen naar Danny. Ik heb hier lang over moeten nadenken, maar heb toch de stap genomen. Ik zag gelukkig zelf in dat ik echt aan mezelf moest gaan werken. De eerste keer toen ik naar Danny ging voor een kennismakingsgesprek had ik meteen een goed gevoel. Ik had het gevoel dat ze me begreep en me hier goed bij kon helpen, ook had ik het gevoel dat ik haar goed kon vertrouwen. Elke keer opnieuw vond ik het spannend om te gaan. Maar als ik dan aan het praten was, werd ik al wat relaxter. Ik kon goed mijn verhaal kwijt en ik deed elke keer een paar opdrachten. Deze opdrachten nam ik ook mee naar huis zodat ik er thuis ook nog bewust mee bezig was. Ik had er natuurlijk niet altijd evenveel zin in, maar heb het toch maar gedaan. Ik heb hele grote stappen gemaakt in deze periode. En ik sta alweer wat zekerder in mijn schoenen. Ik durf beter mijn mening te geven door de opdrachten die ik gekregen heb. Want uit deze opdrachten kwam altijd het resultaat dat er niets mis kon gaan. Hierdoor is het vertrouwen in mijzelf een stuk beter en ben ik 5 kg afgevallen waardoor ik ook een stuk beter in mijn vel zit. 

Danny, nogmaals heel erg bedankt!!

 

De eerste 5 kg zijn eraf! Dank je wel Danny voor jouw hulp hierbij!! Dankzij jou heb ik mijn motivatie (terug) gevonden en je hebt me handvaten gegeven zodat ik nu op eigen houtje verder kan. Zo waren er de tips over mijn voeding en leuke alternatieven voor de minder goede producten. Je hebt me geleerd om bewust keuzes te maken en ook bewust te genieten van het "zondigen". Maar ook heb je me laten nadenken; hoe speelt mijn karakter bijvoorbeeld een rol in mijn eetgedrag? Heel erg leuk en interessant. De motivatiekaartjes zitten nog steeds in mijn portemonnee. Zodat ik bijna dagelijks weer zie waarom ik graag gezonder wil leven en wat kilootjes kwijt wil. Mijn motivatiebord ligt gelamineerd en wel in mijn keukenla en dit helpt enorm? Danny, dank je wel voor jouw luisterend oor en goede begeleiding. Ik hoop dat ik nu op "eigen kracht"  verder kan. Zoniet, dan weet ik je te vinden!

 

Procesbegeleider intervisie, met een mooie aanbeveling van mijn trainster!

In 2013 heb ik Danny, Counsellor en Dietist,  begeleid in haar aanvullende rol van procesbegeleider intervisie. Ze heeft zich in de training laten zien als een creatieve, deskundige, beschouwende en betrouwbare cursist. Zeer enthousiast om zich dit vak aan te leren en bij te dragen aan haar eigen en andermans ontwikkeling.

Ik denk dat het heel prettig is als je door Danny begeleidt wordt. Ze stelt zich open en het lukt haar goed om neutraal (zonder oordeel te luisteren en verdiepende vragen te stellen.

 


De Horik 8, 5807 CJ Oostrum
T 06-12760953
E info@puurcounselling.nl
www.puurcounselling.nl
Kvk: 58727201